Thursday, March 1, 2012

~ sabar yerr adik ku ~

sayu dgr criter adk ...sbr err dik... Allah adil pd umatnye.. percaya pd setiap rezeki yg Dia da bagi.. insyaallah.. afta usaha setlekn period pr0b adk tue,,then doa kt Allah bnyk2 err.. insyaallah ade rezeki tue nnt..

klu nk citer psl sayu sedey n bagai,,ak nie p0n kdg2 nanges..type nie pn smbil nanges..sob.sob.sob.. org laen sedih xdpt bby.. ak sedih xdpt kjer.. even org ckp,xpe la..lps deliver bby bleh kje..tp ak tak rs ayat2 tue sedapkn ht ak..haihhhh...ayaq mata da berenang2 niehh...fuhhh!!! if ak bleh bg semangat kt adk,,ak pon kne kuatkn semangat aku...mayb ade rezeki ble bby da kuar nnt yerr syg... mama kdg2 xkuat la...huhuhuhu... ya Allah.. ak syukur dgn rezki bby yg Kau beri ini.. semoge die sihat n dpt melihat dunia ini nnt.. akn aku kuatkn hati nie utk tempuh segala dugaan yg Kau beri..insyaallah...aminnnnn.. :(

3 comments:

  1. uhuk2...dok klebek blog ni ha baru prasan kak ain ade post pasal adik..waaa~that time xde rezeki kan..now da bawak perot..hehehehe...thanks 4 all ur support kkk syg!!!

    ReplyDelete
  2. sabar yer :) insya Allah ade rezeki tu nanti

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

cOment2...sileee...jgn segan2..hehehe..